هیات موظف از جانب ریاست الوزراء جهت حل منازعه در ولسوالی ناور برسر علفچرها به ولایت غزنی سفر نمودند.

mobta-af
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۸ - ۱۰:۴۸
Mobta

۵ جمادی الثانی ۱۴۴۴

هیات بلند رتبه از طرف ریاست الوزراء تحت سرپرستی وزارت امور سرحدات، اقوام وقبایل به منظور حل وفصل منازعه برسر علفچرها توظیف گردیده، الحاج ملا نورالله نوری سرپرست وزارت امور سرحدات، اقوام وقبایل،مولوی فضل الباری  فضلی معین وزارت زراعت ومالداری و نماینده وزارت امور داخله، مولوی محمد اسحاق اخندزاده والی غزنی، مولوی عبیدالله نماینده لوی سارنوالی  وحاجی نجیب معاون ریاست عمومی استخبارات عضویت این هیات را دارند، که به منظور حل وفصل منازعه میان باشندگان محل وکوچی ها برسر علفچرها در  ولسوالی ناور ولایت غزنی به این ولایت سفر کردند.

Mobta

در جریان این سفر هیات متذکره به شمول الحاج محمد اسحاق اخندزاده والی ولایت غزنی و مولوی محمد اسحاق ادریس رئیس امور سرحدات، اقوام وقبایل این ولایت با شماری از بزرگان کوچی ها وهزاره ها در تالار کنفراس های ولایت دیدار نمودند.

به نمایندگی از بزرگان کوچی ها وهزاره ها یک، یک تن صحبت نموده خواستار حل اساسی اختلافات میان کوچی ها و باشندگان محل بر سرعلفچر ها گردیدند.

 محترم حاجی نجیب عضوی هیات در سخنان خود  از همه بزرگان دو طرف خواست که جهت حل این معضل بصورت اساسی و واقعی اقدام نمایند.

الحاج ملا نورالله نوری سرپرست وزارت امور سرحدات، اقوام وقبایل و رئیس  هیات بلند رتبه  در صحبت های خود به بزرگان قوم گفت: امارت اسلامی تامین امنیت وحل مشکلات مردم را وجیبه خود میداند، وی به اشاره به حل منازعه که از سوی این هیات میان کوچی ها وباشندگان محل بر سرعلفچرها در ولایات بامیان، میدان وردک وغور  افزود شما هم همکاری کنید، دو جانب حقیقت ها را بصورت واقعی ودرست با هیات شریک سازید، تا راه حل ساده و آسان  این معضل ممکن گردد.

بنا بر درخواست هیات شش، شش تن از هر دو طرف  قضیه انتخاب گردیدند تا در مورد منازعه نامبرده معلومات و مشوره های خود را با هیات شریک سازند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۱:۱۴
Background image

کسانی که بیست سال مردم غیور افغانستان را برای تحقق اهداف شوم خود آزمودند، دیگر نباید شعار آزادی افغانستان آزاد و مستقل را سر دهند

 

شنبه، ۱۱ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق

وزیر امور سرحدات، اقوام و قبایل، ملا نورالله نوری، در جریان سفرش به ولایت سرپل، در یک نشست مردمی تحت عنوان (وحدت و هم‌آهنگی با مردم)  که در منطقه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۰:۲۷
Background image

حل‌وفصل جداگانه منازعات در ولایت‌های هلمند، ننگرهار و کندهار

 

یکشنبه، ۵ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق

منازعه‌ای که میان دو خانواده در ولسوالی نهرسراج ولایت هلمند بر سر یک رویداد ترافیکی به‌وجود آمده بود، با تلاش مسئولان ریاست امور سرحدات، اقوام و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۰:۵۹
Background image

علاوه از حل منازعه ۴ ساله در پکتیا در ولایت های سرپل، ننگرهار و غزنی نیز منازعات حل و فصل گردیده است

 

شنبه، ۲۷ ذوالحجة ۱۴۴۷ هجری خورشیدی

مسولان ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت پکتیا، دشمنی چهار ساله بر سر مالکیت زمین میان چند خانواده را در ولسوالی احمدآباد این ولایت که چندین. . .

BACK TO NEWS

User account menu