نشست انسجام و هماهنگی اقوام

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۱ - ۱۱:۲۰
خبر

سه شنبه ۹ ربیع الاالثانی

نشست انسجام و همبستگی اقوام در شهر پارون مرکز ولایت نورستان با حضور الحاج ملا عبدالخالق عابد معین جرگه ها و هماهنگی امور قبایل وزارت امور سرحدات، اقوام وقبایل، هیئت همراه شان، شیخ شبیر احمد حقانی معاون والی ولایت نامبرده، صدها عالمان دینی و بزرگان قومی مرکز و ولسوالی های آن ولایت برگزار گردید. در نخست عالمان دینی و متنفذین قومی در سخنان شان در این نشست ازکار کرد ها وتلاش های مدبرانه امارت اسلامی در قسمت حل منازعات درازمدت میان اقوام تشکری نموده و آن را ستودند، آنان افزودند اقوام ولایت نورستان در کنار امارت اسلامی قرار دارند، قسمیکه برای اقامه نظام اسلامی قربانی داده اند همانگونه در حفظ نظام نیز سهم می گیرند. سپس شیخ حضرت ولی حقانی رئیس جرگه ها گفت: نظام کنونی که در افغانستان حاکم می باشد، هیچ وقت چنین نظام شرعی که از میان مردم برخاسته باشد و مستقل باشد در افغانستان حاکم نگردیده بود. به افغانها یک موقع مساعد گردیده، که باید از این فرصت استفاده نمایند و در هر بخش به کشور خود خدمت کنند. در اخیر الحاج ملا عبدالخالق عابد معین جرگه ها از مبارزه افغانها در مقابل فوج ده ها کشور یادآوری نموده گفت، به امارت اسلامی یک کشور ویرانه و مخروبه بجا مانده بود که جور کردن و بازسازی آن به وقت نیاز دارد، با امکانات در دست داشته کار پروژه های بزرگ در ولایت های مختلف جریان دارد، که در نتیجه آن اقتصاد کشور بهتر خواهد شد و مردم افغان باید از این نوع پروژه های ملی حمایت نمایند و در کنار امارت اسلامی قرار داشته باشند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۲:۳
Background image

ختم دشمنی دو خانواده در بلخ


دوشنبه ۱۳ محرم سال ۱۴۴۸ هجری قمری
با تلاش‌های مکرر مسوولان ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل منازعه میان دو خانواده در ولسوالی زارع ولایت بلخ خاتمه یافت.
مسئولین ریاست امور سرحدات،
. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۱:۱۴
Background image

کسانی که بیست سال مردم غیور افغانستان را برای تحقق اهداف شوم خود آزمودند، دیگر نباید شعار آزادی افغانستان آزاد و مستقل را سر دهند

 

شنبه، ۱۱ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق

وزیر امور سرحدات، اقوام و قبایل، ملا نورالله نوری، در جریان سفرش به ولایت سرپل، در یک نشست مردمی تحت عنوان (وحدت و هم‌آهنگی با مردم)  که در منطقه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۰:۲۷
Background image

حل‌وفصل جداگانه منازعات در ولایت‌های هلمند، ننگرهار و کندهار

 

یکشنبه، ۵ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق

منازعه‌ای که میان دو خانواده در ولسوالی نهرسراج ولایت هلمند بر سر یک رویداد ترافیکی به‌وجود آمده بود، با تلاش مسئولان ریاست امور سرحدات، اقوام و. . .

BACK TO NEWS

User account menu