محترم الحاج ملا نورالله نوری، وزیر امور سرحدات اقوام و قبایل با محترم علیرضا بیگدلی سفیر جمهوری اسلامی ایران  امروز در کابل دیدار کردند.

taqi2_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۳:۵۵
محترم الحاج ملا نورالله نوری، وزیر امور سرحدات اقوام و قبایل با محترم علیرضا بیگدلی سفیر جمهوری اسلامی ایران  امروز در کابل دیدار کردند.

چهارشنبه، ٣ ربیع‌الاول ١٤٤٧ 

در این دیدار، دو طرف در مورد توسعه روابط اقتصادی، اعتماد متقابل، مسایل منطقه ئی و ایجاد هماهنگی بهتر بر اساس روابط حسنه بین افغانستان و ایران بحث و گفتگو نمودند.
محترم نوری ضمن خوشامدگویی به این هیئت، روابط دوستانه میان افغانستان و ایران را تاریخی خواند و از هیئت خواست تا بر اساس اعتماد متقابل همکاری با یکدیگر ادامه داشته باشد.
محترم نوری در سخنان خود اشاره کرد که  افغان‌ها از چهل سال جنگ رنج برده‌اند و به بسیاری از کشورهای منطقه مهاجر شدند و از آقای بیگدلی خواست که  با افغانهای مقیم ایران در چارچوب موازین اسلامی و بین‌المللی برخورد شود.
علیرضا بیگدلی، سفیر ایران در سخنرانی خود نیز افزود که دولت ایران به همه کشورهای همسایه به ویژه افغانستان احترام میگذارد و تلاش میکند روابط سیاسی، اقتصادی و دوستانه خود را با افغانستان بیش از پیش گسترش دهد. وی هماهنگی بین دو کشور را مهم خواند و وعده همکاری مستمر با افغانستان را داد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۱:۱۴
Background image

کسانی که بیست سال مردم غیور افغانستان را برای تحقق اهداف شوم خود آزمودند، دیگر نباید شعار آزادی افغانستان آزاد و مستقل را سر دهند

 

شنبه، ۱۱ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق

وزیر امور سرحدات، اقوام و قبایل، ملا نورالله نوری، در جریان سفرش به ولایت سرپل، در یک نشست مردمی تحت عنوان (وحدت و هم‌آهنگی با مردم)  که در منطقه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۰:۲۷
Background image

حل‌وفصل جداگانه منازعات در ولایت‌های هلمند، ننگرهار و کندهار

 

یکشنبه، ۵ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق

منازعه‌ای که میان دو خانواده در ولسوالی نهرسراج ولایت هلمند بر سر یک رویداد ترافیکی به‌وجود آمده بود، با تلاش مسئولان ریاست امور سرحدات، اقوام و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۰:۵۹
Background image

علاوه از حل منازعه ۴ ساله در پکتیا در ولایت های سرپل، ننگرهار و غزنی نیز منازعات حل و فصل گردیده است

 

شنبه، ۲۷ ذوالحجة ۱۴۴۷ هجری خورشیدی

مسولان ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت پکتیا، دشمنی چهار ساله بر سر مالکیت زمین میان چند خانواده را در ولسوالی احمدآباد این ولایت که چندین. . .

BACK TO NEWS

User account menu