شماری از نمایندگان مردم هزاره وکوچی های ولسوالی ناهور با رییس امور سرحدات اقوام و قبایل ولایت غزنی دیدار نمودند

mobta-af
چهارشنبه ۱۴۰۱/۳/۱۱ - ۲۲:۱۶
mobta

محترم مولوی محمد اسحق ادریس، رییس امورسرحدات اقوام وقبایل ولایت غزنی روزسه شنبه 1/11/1443 ه.ق با شماری از نمایندگان و بزرگان کوچی هاو هزاره های ولسوالی ناهور در دفترکاری‌اش دیدار نمود. ابتدا نمایندگان و بزرگان هزاره هاو کوچی ها در مورد اختلافات که بین ده‌نیشین و کوچی‌ها بر سر علفچر که در این ولسوالی بوجود آمده است یاد آوری کردند. آنان گفتند تا هنوزبه این مشکل رسیدگی صورت نگرفته و خواهان همکاری برای حل این مشکل از سوی ریاست امور سرحدات اقوام و قبایل شدند. آنان هم چنان بخاطر رسیدگی بهتر به مشکلات هردو قوم خواهان ایجاد یک شورا که از هر دو طرف نمایندگی کند نیز شدند. رییس امور سرحدات اقوام و قبایل ولایت غزنی از نمایندگان هر دو قوم خواست مشکلات شان را از راه تفاهم و مشوره با علمای کرام و بزرگان اقوام حل نمایند. مولوی ادریس هم‌چنین در این دیدار تاکید کرد که ما و شما باید منافع ملی را نسبت به منافع شخصی ترجیح دهیم. وی هم چنان درمورد ایجاد شورای مخلط ازهر دو قوم اشاره نموده و گفت که ریاست امور سرحدات اقوام و قبایل ولایت غزنی به منظور تحکیم وحدت ملی میان همه اقوام ساکن در غزنی جلسه‌ها و نشست‌های متعدد را دایر نموده و این ریاست سعی و تلاش دارد که از طریق تدویر چنین جلسات با علما و بزرگان قومی اختلافات میان دو طرف را کاهش دهد. محترم مولوی محمد اسحاق ادریس، شهرت نمایندگان هر دو قوم را به اداره ولسوالی ناهور ارسال داشت تا مسوولین ولسوالی متذکره به مشکلات هر دو جانب رسیدگی نمایند .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۱:۱۴
Background image

کسانی که بیست سال مردم غیور افغانستان را برای تحقق اهداف شوم خود آزمودند، دیگر نباید شعار آزادی افغانستان آزاد و مستقل را سر دهند

 

شنبه، ۱۱ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق

وزیر امور سرحدات، اقوام و قبایل، ملا نورالله نوری، در جریان سفرش به ولایت سرپل، در یک نشست مردمی تحت عنوان (وحدت و هم‌آهنگی با مردم)  که در منطقه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۰:۲۷
Background image

حل‌وفصل جداگانه منازعات در ولایت‌های هلمند، ننگرهار و کندهار

 

یکشنبه، ۵ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق

منازعه‌ای که میان دو خانواده در ولسوالی نهرسراج ولایت هلمند بر سر یک رویداد ترافیکی به‌وجود آمده بود، با تلاش مسئولان ریاست امور سرحدات، اقوام و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۰:۵۹
Background image

علاوه از حل منازعه ۴ ساله در پکتیا در ولایت های سرپل، ننگرهار و غزنی نیز منازعات حل و فصل گردیده است

 

شنبه، ۲۷ ذوالحجة ۱۴۴۷ هجری خورشیدی

مسولان ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت پکتیا، دشمنی چهار ساله بر سر مالکیت زمین میان چند خانواده را در ولسوالی احمدآباد این ولایت که چندین. . .

BACK TO NEWS

User account menu