دیدار با سران و متنفذین قوم بلوچ در ولایت بلخ!

mobta-af
شنبه ۱۴۰۰/۱/۱۴ - ۹:۳
mobta

محترم محب الله صمیم وزیر امور سرحدات و قبایل طی سفر شان به ولایت بلخ امروز با شماری از سران و متنفذین قوم بلوچ آنولایت دیدار و گفتگو نمودند.

دراین ملاقات سران قوم بلوچ ضمن سپاس و قدردانی از رهبري وزارت سرحدات و قبایل که به خاطر حل مشکلات آنها به آنولایت سفر نموده اند یک سلسله مشکلات خویش را در میان گذاشتند.

بعدا محترم محب الله صمیم ضمن یادآوري از فداکاری های قوم بلوچ که همیشه از سرحدات کشور و نظام موجوده دفاع نموده و از نیروهای امنیتي و دفاعی حمایت کرده اند، تمجید نموده و وعده نمودند که مشکلات شان را به خاطر حل با مراجع ذیربط شریک خواهد نمود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۱:۱۴
Background image

کسانی که بیست سال مردم غیور افغانستان را برای تحقق اهداف شوم خود آزمودند، دیگر نباید شعار آزادی افغانستان آزاد و مستقل را سر دهند

 

شنبه، ۱۱ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق

وزیر امور سرحدات، اقوام و قبایل، ملا نورالله نوری، در جریان سفرش به ولایت سرپل، در یک نشست مردمی تحت عنوان (وحدت و هم‌آهنگی با مردم)  که در منطقه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۰:۲۷
Background image

حل‌وفصل جداگانه منازعات در ولایت‌های هلمند، ننگرهار و کندهار

 

یکشنبه، ۵ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق

منازعه‌ای که میان دو خانواده در ولسوالی نهرسراج ولایت هلمند بر سر یک رویداد ترافیکی به‌وجود آمده بود، با تلاش مسئولان ریاست امور سرحدات، اقوام و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۰:۵۹
Background image

علاوه از حل منازعه ۴ ساله در پکتیا در ولایت های سرپل، ننگرهار و غزنی نیز منازعات حل و فصل گردیده است

 

شنبه، ۲۷ ذوالحجة ۱۴۴۷ هجری خورشیدی

مسولان ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت پکتیا، دشمنی چهار ساله بر سر مالکیت زمین میان چند خانواده را در ولسوالی احمدآباد این ولایت که چندین. . .

BACK TO NEWS

User account menu