بزرگان قومی  ولسوالی شاجوی ولایت زابل با وزیر امور سرحدات، اقوام وقبایل دیدار کردند.

taqi2_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۰ - ۱۱:۲۹
بزرگان قومی  ولسوالی شاجوی ولایت زابل با وزیر امور سرحدات، اقوام وقبایل دیدار کردند.

 

یکشنبه 7 ربیع الاول سال 1447

علما و بزرگان قومی ولسوالی شاجوی ولایت زابل امروز با محترم ملا نورالله "نوری"وزیر امور سرحدات، اقوام و قبایل  در کابل ملاقات کردند. در این دیدار، علما و متنفذین قومی  ولسوالی متذکره در مورد امارت اسلامی گفتند که در این نظام، نه تنها حقوق انسان‌ها، بلکه حقوق حیوانات نیز محفوظ است، آنان  در جریان صحبت های خود، مشکلات کمبود آب ، ساخت مدارس و شماری  از مشکلات دیگر را شریک ساختند.

در اخیر محترم  نوری، وزیر امور سرحدات، اقوام و قبایل، ضمن خوش آمدید  به بزرگان قومیِ گفت: مردم افغانستان برای استقراراین نظام اسلامی قربانی داده اند، این  وظیفه ماست که  سهولت ها را برای آنها فراهم نماییم و به آنان خدمت کنیم. وی به متنفذین قومی  اطمینان داد که مشکلات آنها را جهت رسیدگی با مقامات بلند رتبه  شریک می سازد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۱:۱۴
Background image

کسانی که بیست سال مردم غیور افغانستان را برای تحقق اهداف شوم خود آزمودند، دیگر نباید شعار آزادی افغانستان آزاد و مستقل را سر دهند

 

شنبه، ۱۱ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق

وزیر امور سرحدات، اقوام و قبایل، ملا نورالله نوری، در جریان سفرش به ولایت سرپل، در یک نشست مردمی تحت عنوان (وحدت و هم‌آهنگی با مردم)  که در منطقه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۰:۲۷
Background image

حل‌وفصل جداگانه منازعات در ولایت‌های هلمند، ننگرهار و کندهار

 

یکشنبه، ۵ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق

منازعه‌ای که میان دو خانواده در ولسوالی نهرسراج ولایت هلمند بر سر یک رویداد ترافیکی به‌وجود آمده بود، با تلاش مسئولان ریاست امور سرحدات، اقوام و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۰:۵۹
Background image

علاوه از حل منازعه ۴ ساله در پکتیا در ولایت های سرپل، ننگرهار و غزنی نیز منازعات حل و فصل گردیده است

 

شنبه، ۲۷ ذوالحجة ۱۴۴۷ هجری خورشیدی

مسولان ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت پکتیا، دشمنی چهار ساله بر سر مالکیت زمین میان چند خانواده را در ولسوالی احمدآباد این ولایت که چندین. . .

BACK TO NEWS

User account menu