اختلافات (۳۰) ساله به دلیل خشونت خانوادگی در ولایت بلخ حل گردید !

khoram_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۸ - ۱۴:۴۱
شخړې


 یکشنبه ۱۴۰۳/۱۸/۶

 منازعه ای که از سالها  بین دو خانواده در قریه قورچی ولسوالی چهار بولک ولایت بلخ بوجود امده بود به اثر پا‌در  میانی مولوی سردار محمد ( محمدی ) رئیس امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت بلخ،  اعضای شورای علما، بزرگان قومی ، استادان مدرسه دینی، باشنده گان  منطقه و برخی از مسئولین امارت اسلامی به برادری تبدیل نمودند .


  در جلسه ای  که به همین مناسبت تشکیل شده بود، بزرگان  در رابطه  به اهمیت و مزایای صلح و آشتی از نگاه دین مبین اسلام صحبت نموده، طرفین منازعه را به اتحاد و همدیگر پذیری دعوت نموده گفتند که جنگ ودشمنی راه حل نیست.


 مسئولین  وزارت امور سرحدات، اقوام و قبایل همیش تلاش می کند  تا با همکاری ریاست های مربوطه خود، اختلافات خورد و بزرگ  را در هر منطقه از کشور حل کند و مردم را دور هم جمع بسازد .  پیش از این هم  بسیاری از چنین اختلافات  را حل و فصل نموده است که با استقبال گرم مردم مواجه شده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۱:۱۴
Background image

کسانی که بیست سال مردم غیور افغانستان را برای تحقق اهداف شوم خود آزمودند، دیگر نباید شعار آزادی افغانستان آزاد و مستقل را سر دهند

 

شنبه، ۱۱ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق

وزیر امور سرحدات، اقوام و قبایل، ملا نورالله نوری، در جریان سفرش به ولایت سرپل، در یک نشست مردمی تحت عنوان (وحدت و هم‌آهنگی با مردم)  که در منطقه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۰:۲۷
Background image

حل‌وفصل جداگانه منازعات در ولایت‌های هلمند، ننگرهار و کندهار

 

یکشنبه، ۵ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق

منازعه‌ای که میان دو خانواده در ولسوالی نهرسراج ولایت هلمند بر سر یک رویداد ترافیکی به‌وجود آمده بود، با تلاش مسئولان ریاست امور سرحدات، اقوام و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۰:۵۹
Background image

علاوه از حل منازعه ۴ ساله در پکتیا در ولایت های سرپل، ننگرهار و غزنی نیز منازعات حل و فصل گردیده است

 

شنبه، ۲۷ ذوالحجة ۱۴۴۷ هجری خورشیدی

مسولان ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت پکتیا، دشمنی چهار ساله بر سر مالکیت زمین میان چند خانواده را در ولسوالی احمدآباد این ولایت که چندین. . .

BACK TO NEWS

User account menu