سفر سرپرست و نامزد وزیر وزارت امور سرحدات و قبایل به ولایت هرات!

mobta-af
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۷ - ۱۰:۳
mobta

 

محترم محب الله صمیم سرپرست و نامزد وزیر وزارت امورسرحدات و قبایل بعداز ظهر روز سه شنبه ۶عقرب سال روان در نخستین روز سفرش با سید عبدالوحید زاهد قتالي والی ولایت هرات دیدار و ملاقات نمود.

دراین دیدار ابتدا محترم محب الله صمیم هدف سفرشان به ولایت هرات وبرگزاری جرگه قومی را با محترم سید عبدالوحید قتالي درمیان گذاشت و خواهان همکاری درین زمینه گردید.

بعداَ محترم قتالی تشریف اوری سرپرست و نامزد وزیر وزارت امور سرحدات و قبایل و هیات همراهش را به ولایت هرات خیر مقدم گفته از هیات رهبری وزارت امورسرحدات وقبایل بخاطر تدویر جرگه های قومی به منظور تامین صلح وتحکیم وحدت ملی، حمایت مردم از نیروهای ملی امنیتی و دفاعی و خواست افغانها مبنی بر آتش بس دایمی ابراز سپاس وقدردانی نمود، وعده هرنوع همکاری را سپرد.

 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۱:۱۴
Background image

کسانی که بیست سال مردم غیور افغانستان را برای تحقق اهداف شوم خود آزمودند، دیگر نباید شعار آزادی افغانستان آزاد و مستقل را سر دهند

 

شنبه، ۱۱ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق

وزیر امور سرحدات، اقوام و قبایل، ملا نورالله نوری، در جریان سفرش به ولایت سرپل، در یک نشست مردمی تحت عنوان (وحدت و هم‌آهنگی با مردم)  که در منطقه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۰:۲۷
Background image

حل‌وفصل جداگانه منازعات در ولایت‌های هلمند، ننگرهار و کندهار

 

یکشنبه، ۵ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق

منازعه‌ای که میان دو خانواده در ولسوالی نهرسراج ولایت هلمند بر سر یک رویداد ترافیکی به‌وجود آمده بود، با تلاش مسئولان ریاست امور سرحدات، اقوام و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۰:۵۹
Background image

علاوه از حل منازعه ۴ ساله در پکتیا در ولایت های سرپل، ننگرهار و غزنی نیز منازعات حل و فصل گردیده است

 

شنبه، ۲۷ ذوالحجة ۱۴۴۷ هجری خورشیدی

مسولان ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت پکتیا، دشمنی چهار ساله بر سر مالکیت زمین میان چند خانواده را در ولسوالی احمدآباد این ولایت که چندین. . .

BACK TO NEWS

User account menu