دیدار با اعضای کمیسیون  حل منازعات

khoram_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۲۳ - ۸:۴۰
ناسته

۳/۱۱/۱۴۴۵
 
الحاج ملا نورالله نوری سرپرست وزارت   امورسرحدات، اقوام و قبایل با اعضای کمیسیون حل منازعات ولایت های بامیان و میدان وردک در سالون جلسات این وزارت دیدار و ملاقات نمودند.

در نخست چند تن از اعضای کمیسیون  به نمایندگی از دیگران صحبت نموده در مورد فعالیت ها و کارکرده های کمیسیون نامبرده معلومات ارایه نموده گفتند در حکومت گذشته در یک سال 185 نفر در ولایت میدان وردک کشته شده و ملیون ها افغانی خسارات مالی وارد شده است. اما فعلا  هر حادثه ای که رخ میدهد الحمدلله آنرا بصورت جرگه حل و فصل مینماییم.همچنان اعضای کمیسیون نام برده یک سلسله مشکلات و پیشنهادات خویش را در بخش های  مختلف با محترم وزیر صاحب شریک نموده، خواستار حل مشکلات شان گردیدند.

سپس محترم الحاج ملا نور الله نوری سرپرست وزارت امور سرحدات، اقوام و قبایل  از تشریف آوری و حضور اعضای کمیسون ابراز خرسندی نموده از تلاش های کمیسیون متذکره در قسمت حل منازعات میان  باشندگان محل ابراز سپاس و قدردانی کردند.

محترم نوری  افزودند. که وزارت امورسرحدات، اقوام و قبایل، خانه مشترک همه اقوام و قبایل میباشد شما به جای مناسبی تشریف آورده اید من وعده می سپارم که به همه مشکلات این کمیسیون در چوکات قانون و اصول در حد توان رسیدگی خواهم نمود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۰:۵۴
Background image

در شماری از ولسوالی‌های شش ولایات، نشست‌های مردمی درباره تطبیق احکام شریعت برگزار شد

.

پنجشنبه ۱۱ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

 به هدف تطبیق احکام شریعت و هماهنگی بیشتر میان مردم و مسئولان، در شماری از ولسوالی‌های ولایت‌های کندز، پنجشیر، میدان‌وردک، فاریاب، سمنگان و بلخ، نشست‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۵:۲۴
Background image

مسؤلان ننګرهار دشمنی چهار دهه‌ای را در این ولایت حل کردند

 

یکشنبه، ۷ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

مسئولان ریاست امورسرحدات، اقوام و قبایل ولایت ننگرهار با همراهی علمای دینی و بزرگان محلی، دشمنی میان دو خانواده را در ولسوالی هسکه مېنه که بر سر ملکیت زمین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲ - ۱۱:۱۸
Background image

در پکتیکا،  دشمنی چهار ساله پس از برجا گذاشتن ۱۴ کشته و زخمی پایان یافت

 

۹ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

دشمنی مرگبار چهار ساله میان دو خانواده در ولسوالی خیرکوت ولایت پکتیکا، پس از آن‌که ۱۴ کشته و زخمی برجا گذاشت، با میانجی‌گری مسئولان ریاست امور سرحدات، اقوام و. . .

BACK TO NEWS

User account menu