حل اختلافات میان دو خانواده در ولایت جوزجان

mobta-af
یکشنبه ۱۴۰۲/۶/۱۲ - ۱۵:۲۳
Mobta

۱۴۴۵/۲/۱۷

اختلافات میان دو خانواده در قریه منگوت مرکز ولایت جوزجان به اثر سعی و تلاش ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل آن ولایت حل و به دوستی تبدیل گردید.

این منازعه از مدت دو سال به این سو ادامه داشت که در نتیجه آن یک تن نیزکشته شده بود، امروز در حالیکه به دوستی مبدل شد که مولوی غلان نبی صمیم رئیس امور سرحدات، اقوام و قبایل آن ولایت، عالمان دینی، بزرگان قومی و طرفین قضیه حضور داشتند.

در این نشست محترم مولوی غلام نبی صمیم گفت: برای خاتمه دادن به اختلافات و دشمنی هنوز نا وقت نیست و هیچ چیز به اندازه صلح و دوستی شیرین نیست. وی ازاین اقدام  هر دو خانواده ابراز خرسندی نموده و بر وحدت و اخوت میان همه اقوام ساکن آن ولایت تاکید ورزید.

دراخیر میان طرفین منازعه فیصله صورت گرفت و بعد از موافقه جانبین مجلس از سوی بزرگان، با دعائیه خیر و فلاح خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۳:۵۷
Background image

علاوه از حل منازعه ۱۵  ساله در بلخ، یک منازعه ۵ ساله دیگرنیز حل و فصل گردید

 

يکشنبه 3 محرم الحرام1447 
 
به هدایت مولوی سردار محمد محمدی، رئیس امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت بلخ و در نتیجه تلاش های بزرگان قومی و برخی دیگر از مسئولین امارت اسلامی، منازعه
. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

منازعه میان  دو قوم  در ولایت زابل حل و  زندگی صلح آمیز را انتخاب نمودند

 

شنبه ۲محرم الحرام ۱۴۴۷

مسئولین  ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل این ولایت با همکاری بزرگان قومی، علما و برخی از مسئولین دیگر امارت اسلامی، یک منازعه  را که بر سر ملکیت زمین در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۴:۱۵
Background image

دشمنی ۷۰ ساله میان دو قوم  در بادغیس به دوستی تبدیل گردید

 

شنبه 1 محرم الحرام ۱۴۴۷

یک منازعه حقوقی چندین ساله  در ولسوالی بالامرغاب ولایت بادغیس، که اختلافات قومی عمیقی را به وجود آورده بود، تحت رهبری مسئولین ریاست امور سرحدات، اقوام و. . .

BACK TO NEWS

User account menu