از لیسه عالی خوشحال خان بازدید به عمل آمد

mobta-af
چهارشنبه ۱۴۰۲/۶/۱ - ۱۴:۲۸
Mobta

۶/۲/۱۴۴۴

الحاج مولوی احمد طه "قادری" معین مسلکی،  وزارت امورسرحدات، اقوام و قبایل در راس یک هیئت از لیسه عالی خوشحال خان دیدار نمودند. هدف از این بازدید از لیسه نامبرده افتتاح یک حلقه چاه آب و دیدار از تخریبات مسجد شریف که درمحوطه این لیسه قرار دارد بود.

درنخست چاه آب با قطع نوار توسط معین مسلکی و مسئولین افتتاح و به بهره برداری سپرده شد.

 در این مراسم محترم قادری گفت: آب یکی از ضروریات مهم زندگی و نیازمندی های اساسی انسانی به شمار میرود. وی از شاگردان و کارمندان لیسه متذکره خواست در مصرف آب از احتیاط کار بیگیرند وبیدون ضرورت آب را مصرف نکنند.

سپس هیئت که در ترکیب آن مولوی نیک محمد افغانی رئیس پلان وپالیسی، الحاج مفتی شفیع الله ثاقب رئیس ارشاد و دعوت، مولوی عبدالرحمن رحمانی رئیس تعلیم وتربیه ودیگران شامل بودند از مسجد لیسه بازدید نموده وعده ترمیم بعضی از بخش های مسجد را دادند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۰:۵۹
Background image

علاوه از حل منازعه ۴ ساله در پکتیا در ولایت های سرپل، ننگرهار و غزنی نیز منازعات حل و فصل گردیده است

 

شنبه، ۲۷ ذوالحجة ۱۴۴۷ هجری خورشیدی

مسولان ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت پکتیا، دشمنی چهار ساله بر سر مالکیت زمین میان چند خانواده را در ولسوالی احمدآباد این ولایت که چندین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۴۸
Background image

ملت غیور افغانستان دیگر فریب نمی خورد، زیرا این ملت اکنون در برابر هر نوع توطئه‌ها و نیرنگ‌های دشمن هوشیار و بیدار شده است

پنجشنبه /۶/ذوالقعدة/۱۴۴۷

ملا نورالله نوری، وزیر امور سرحدات، اقوام و قبایل، در نشستی که تحت عنوان دفاع و حمایت از نظام اسلامی در ولایت بدخشان برگزار شده بود، گفت که اکنون هم  برخی از. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۰:۴۸
Background image

آبادسازی کشور و فراهمسازی سهولت‌ها برای مردم، از اهداف اساسی نظام اسلامی به‌ شمار میرود

پنجشنبه / ۶ ذوالقعده / ۱۴۴۷

در مراسم افتتاح یک پروژه عام‌المنفعه به ارزش ۲۳ میلیون افغانی در منطقه جانوخیل ولسوالی ازره ولایت لوگر، که در نزدیکی خط فرضی دیورند موقعیت دارد، رئیس تعلیم. . .

BACK TO NEWS

User account menu