نشست انسجام اقوام در ولایت ننگرهار برگزار گردید

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۱ - ۱۱:۵
خبر

نشست همبستگی اقوام با حضور صدها عالم دینی، بزرگان قومی ومردم عام از سوی یک هیُت بلند رتبه تحت ریاست الحاج ملا عبدالخالق عابد معین جرگه و هماهنگی امور قبایل، وزارت امور سرحدات اقوام وقبایل در ولایت ننگرهار دایر شد، که در این نشست حاجی گل محمد و مسئولین محلی نیز اشتراک نموده بودند.

در آغاز نشست به نمایندگی از اشتراک کنندگان چند تن از عالمان دینی و متنفذین قومی در راجع به حمایت از امارت اسلامی صحبت  نموده افزودند: ما بدیل این نظام را در کشور نداریم، آرامی،  وحدت و اتفاق می خواهیم ، این فریضه مردم می باشد که پایه های این را نظام را مستحکم بسازند.

سپس شیخ حضرت ولی حقانی رئیس جرگه ها در سخنان خویش  گفت، این وجییه مسلمانان است که از سرحدات کشور خود محافظت نمایند و از ملک خویش دفاع کنند، وی تصریح کرد، دفاع از کشور با اتفاق و اتحاد ذات البینی امکان پذیر می باشد واکنون زمینه آن نسبت به هر وقت دیگر مساعد است.
 
در اخیر محترم عابد معین جرگه ها و هماهنگی امور قبایل در صحبت های خویش در این محفل گفت: بیست سال کشور در دست اشخاص قرار داشت که آنها بخاطر منافع خود افغانها را در هرگودال می انداختند، اما امروز الله(ج) به افغانها چنان  نظام را داده که در آن هرچیز هر شخص محفوظ می باشد، وی شکست نیروی جهانی را در افغانستان شجاعت افغانها یاد نمود.

تازه خبرونه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۱:۴۵
Background image

د بایزید روښان انستیتیوت کانکور ازموینه واخیستل شوه

۲۶/ رمضان المبارک/۱۴۴۷ په کابل کې د سرحدونو، قومونو او قبایلو چارو وزارت اړوند بایزید روښان انستیتیوت د ۱۴۰۵ لمریز کال لپاره د نویو زده کړیالانو د جذب په موخه د کانکور ازموینه واخیسته.

. . .
دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۱:۴۱
Background image

په بلخ ولایت کې یوه ۳۰ کلنه اختلافي موضوع حل شوه

سه شنبه/ ۲۸/ رمضان المبارک/۱۴۴۷ دبلخ ولایت دسرحدونو،قومونو او قبایلو چارو ریاست مسؤلینو دیو شمېر محلي چارواکو،قومي مشرانو او دیني عالمانو په ملتیا دځمکې پرسر هغه شخړه هواره کړه، چې له. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۱:۳۳
Background image

په کونړ کې د کورنۍ تاوتریخوالي پرسر راپورته شوې شخړه هواره شوه

شنبه/ ۹/ شوال المکرم/۱۴۴۷ د کونړ ولایت د پېچ درې او وټه پور ولسوالیو د دوو کورنیو ترمنځ د کورني تاوتریخوالي پرسر څه موده وړاندې پېښه شوې شخړه.

یاده شخړه د کونړ د سرحدونو ،قومونو او. . .

BACK TO NEWS

User account menu