برگزاری جرگه انسجام و همبستگی اقوام در ولایت پنجشیر

mobta-af
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۸ - ۹:۳۸
Mobta

چهارشنبه ۱۵ شعبان المعظم ۱۴۴۴

جرگه همبستگی و همدیگر پذیری از سوی معینیت جرگه ها وهماهنگی امور قبایل وزارت امور سرحدات، اقوام وقبایل در شهر بازازک مرکز ولایت پنجشیر برگزار گردید.

در این محفل الحاج ملاعبدالخالق عابد معین جرگه ها و هماهنگی امورقبایل وهیات همراه شان، مولوی محسن هاشمی والی، عالمان دینی، بزرگان و متنذین قومی مرکز و ولسوالی های این ولایت حضور داشتند.

Mobta

در نخست مولوی محسن والی پنجشیر هاشمی وچند تن از عالمان دینی و متنفذین قومی به  هیات بلند رتبه وزارت امورسرحدات، اقوام وقبایل خوش آمدید گفته، درمورد رسیدگی به مشکلات، حل اختلافات قومی و وضعیت اجتماعی اقوام ساکن در ولسوالی های این ولایت معلومات ارایه نمودند وهم چنان یک سلسله مشکلات و نیازمندی های باشندگان ولای پنجشیر را شریک ساخته از هیات خواستند که در حل این مشکلات با آنان همکاری نمایند.

همچنین مولوی نادر سنگین رئیس اسکان کوچی های این وزارت گفت: در بیست سال گذشته افغان ها شهید شدند و مورد اذیت و آزار قرار گرفتند، اما اکنون در زیر چتر یک نظام اسلامی به آرامی زندگی می کنند، وی وفزود که نشست امروزی به منظور استماع صدا  و رسیدگی به مشکلات شما  تدویر گردیده است، این مسئولیت مردم می باشد که از این نظام اسلامی حمایت ودر پهلوی ان ایستاد شوند.

سپس الحاج ملا عبدالخالق عابد معین حرگه های وزارت بیان داشت، درصورت که همه مردم افغانستان  متحد و منسجم باشند هیچ نیروی دنیا نمی تواند به اینجا تجاوز کند، ما وشما با وحدت ملی در میان خود می توانیم از دین، عزت و کشور خویش محافظت نماییم.

وی در ادامه به امنیت داخلی اشاره نموده افزود، که تمام کشورهای جهان نتوانست امنیت را در افغانستان بیاورند، اما امارت اسلامی در مدت زمان کوتاه توانست امنیت افغانستان را تامین کند و به همه  هنجاری ها در کشور نقطه پایان بگذارد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۰:۵۴
Background image

در شماری از ولسوالی‌های شش ولایات، نشست‌های مردمی درباره تطبیق احکام شریعت برگزار شد

.

پنجشنبه ۱۱ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

 به هدف تطبیق احکام شریعت و هماهنگی بیشتر میان مردم و مسئولان، در شماری از ولسوالی‌های ولایت‌های کندز، پنجشیر، میدان‌وردک، فاریاب، سمنگان و بلخ، نشست‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۵:۲۴
Background image

مسؤلان ننګرهار دشمنی چهار دهه‌ای را در این ولایت حل کردند

 

یکشنبه، ۷ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

مسئولان ریاست امورسرحدات، اقوام و قبایل ولایت ننگرهار با همراهی علمای دینی و بزرگان محلی، دشمنی میان دو خانواده را در ولسوالی هسکه مېنه که بر سر ملکیت زمین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲ - ۱۱:۱۸
Background image

در پکتیکا،  دشمنی چهار ساله پس از برجا گذاشتن ۱۴ کشته و زخمی پایان یافت

 

۹ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

دشمنی مرگبار چهار ساله میان دو خانواده در ولسوالی خیرکوت ولایت پکتیکا، پس از آن‌که ۱۴ کشته و زخمی برجا گذاشت، با میانجی‌گری مسئولان ریاست امور سرحدات، اقوام و. . .

BACK TO NEWS

User account menu