محترم محب الله صمیم: وزارت امور سرحدات و قبایل از فعالیت‌ها و کارکردهای مدني و فرهنگی جوانان حمایت می‌کند

mobta-af
شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۶ - ۱۰:۱۰
mobta

 

محترم محب الله صمیم نامزد وزیر و سرپرست وزارت امور سرحدات و قبایل امروز در دیدار با شماری از جوانان ولایات مختلف کشور از فعالیتهای مدني و فرهنگی آنان ستایش نمود.

دراین دیدار ابتدا شماری از جوانان ضمن در میان گذاشتن فعالیت های خویش از مشکلات خویش در عرصه های مختلف یاداوری نموده خواستار حل آن شدند.

بعدا سرپرست و نامزد وزیر وزارت امور سرحدات و قبایل، جوانان را آینده سازان کشور خوانده، ضمن حمایت از فعالیت های شان به آنها وعده سپرد تا مشکلات شان را در چوکات امکانات وزارت حل نماید.

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۰:۵۴
Background image

در شماری از ولسوالی‌های شش ولایات، نشست‌های مردمی درباره تطبیق احکام شریعت برگزار شد

.

پنجشنبه ۱۱ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

 به هدف تطبیق احکام شریعت و هماهنگی بیشتر میان مردم و مسئولان، در شماری از ولسوالی‌های ولایت‌های کندز، پنجشیر، میدان‌وردک، فاریاب، سمنگان و بلخ، نشست‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۵:۲۴
Background image

مسؤلان ننګرهار دشمنی چهار دهه‌ای را در این ولایت حل کردند

 

یکشنبه، ۷ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

مسئولان ریاست امورسرحدات، اقوام و قبایل ولایت ننگرهار با همراهی علمای دینی و بزرگان محلی، دشمنی میان دو خانواده را در ولسوالی هسکه مېنه که بر سر ملکیت زمین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲ - ۱۱:۱۸
Background image

در پکتیکا،  دشمنی چهار ساله پس از برجا گذاشتن ۱۴ کشته و زخمی پایان یافت

 

۹ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

دشمنی مرگبار چهار ساله میان دو خانواده در ولسوالی خیرکوت ولایت پکتیکا، پس از آن‌که ۱۴ کشته و زخمی برجا گذاشت، با میانجی‌گری مسئولان ریاست امور سرحدات، اقوام و. . .

BACK TO NEWS

User account menu