وزارت امور سرحدات، اقوام وقبایل در برنامه حساب دهی دولت به ملت

mobta_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۵/۹ - ۲۱:۵۲
mobta

۱۴۴۵/۱/۱۳

محترم الحاج ملا نورالله نوری، سرپرست وزرات امورسرحدات، اقوام وقبایل طی کنفرانس خبری ز دست آورد ها و فعالیت های یک ساله این وزارت را در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت با ملت شریک ساختند . در این کنفرانس الحاج ملا نورالله نوری، مولوی احمد طه قادری معین مسلکی، مولوی اسماعیل غزنوی معین بررسی سرحدات، مولوی گل رزین کوچی رئیس عمومی انسجام امورکوچی ها، شماری از روسای این وزارت وخبرنگاران رسانه حضور داشتند. در آغاز محترم نورالله نوری وزارت امور سرحدات، اقوام وقبایل را در کابینه امارت اسلامی یک وزارت مهم یاد نموده گفت: این وزارت حیثیت پل ارتباطی میان امارت و مردم را داراد، با همه اقوام کشور ارتباط نزدیک دارد و برای وحدت و همبستگی در میان آنها کار می کند. محترم نوری بیان داشت: در جریان سال گذشته این وزارت مطابق به اهداف کاری خویش به شمول مرکز در همه ولایات کشور ۳۴ جرگه قومی را برگزار نموده که دراین جرگه ها برتامین وحدت ملی، هبستگی اقوام وحفظ سرحدات کشورتاکیدشده است. همچنان از سوی واحدهای دومی این وزارت (۵۶۷) نشست مردمی در ولایات مختلف تدویر گردیده و (۱۳۰) منازعه بزرگ و(۳۰۰) منازعه کوچک برسر موضوعات گوناگون که از اثر آن (۶۹۱) نفر کشته و صدها تن دیگر زخمی شده بود حل وفصل گردیده است. محترم سرپرست وزیر تصریح نمود که در ۱۰ مراکزتعلمی این وزارت به تعداد(۱۰۳۹) تن شاگرد جذب شده وسهولت های آموزشی برای آنان فراهم گردیده. محترم نوری گفت که به هدف حفاظت ازسرحدات، کشف تخظی ها، علایم و نشانه های سرحدی (۱۰۹۹) کیلومتر از سرحدات و امتداد خط فرضی دیورند بررسی صورت گرفته است. وی در ادامه افزود، دربخش صحی و مالداری برای کوجی ها درهماهنگی با وزارت صحت عامه ودیگر موسسات همکار سهولت ها را به میان آورده و مشکلات آنان را حل نموده اند. در اخیر مراسم حساب دهی به پرسش های خبرنگاران پاسخ ارایه گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۹:۱۹
Background image

A Meeting with Tribal Elders of Maidan Wardak Province

 

Saturday/11th/Oct/2025
Minister of Borders and Tribal Affairs, Alhaj Mullah Noorullah Noori, met with tribal elders, scholars and dignitaries of Narkh district of Maidan Wardak
. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۳:۲۳
Background image

وحدت در میان ملت و عملی شدن اصول اسلامی شرط های اساسی بقای نظام و پیشرفت کشور می باشد

 

سه شنبه ۱۴ ربيع الثاني ۱۴۴۷

این اظهارات را مسؤلین  امارت اسلامی امروز در جریان یک نشست که تحت عنوان وحدت ملت، بقای نظام اسلامی و رفاه مردم  در ولایت فاریاب تحت رهبری مولوی محمد علی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۳:۱۴
Background image

تدویر نشست مردمی تحت عنوان وحدت ملت، بقای نظام اسلامی و رفاه مردم

 

یکشنبه/ ۱۲/ ربيع الثاني ۱۴۴۷

نشست بزرگ مردمی تحت رهبری مولوی محمد علی جان احمد، معین جرگه ها و هماهنگی امور قبایل وزارت امور سرحدات، اقوام و قبایل و هیئت همراه شان در ولایت سمنگان. . .

BACK TO NEWS

User account menu