علاوه از حل منازعه خونین ۱۳ ساله در لغمان، یک منازعه دیگر  در فاریاب نیز حل و فصل گردید 

taqi2_admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۹ - ۱۱:۲۴
علاوه از حل منازعه خونین ۱۳ ساله در لغمان، یک منازعه دیگر  در فاریاب نیز حل و فصل گردید 

 

شنبه ۲۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۷

دشمنی ۱۳ ساله میان  دو خانواده در قریه شیکای ولسوالی علیشنگ ولایت لغمان که در اثر آن خسارات جانی و مالی فراوان  به هر دو طرف وارد شده بود، حل و هر دو طرف باهم آشتنی نمودند.
 
در جریان این منازعه خونین، ۹ نفر از هر دو طرف کشته و ۳ نفر دیگر زخمی گردیده بود و خسارات مالی زیادی را نیز به بار آورده بود،  با تلاش‌های دوامدار مسئولین آمریت امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت نامبرده ، بزرگان قومی، علما و مردم محلی، دشمنی آنها به صلح و برادری تبدیل گردید.

 در عین حال مسؤلین ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت فاریاب با هماهنگی بزرگان محلی، منازعه را که در نتیجه  یک حادثه ترافیکی در منطقه فتح آباد ولسوالی دولت آباد آن ولایت میان دو خانواده به وجود آمده بود، حل و هر دو طرف را از نعمت شیرین صلح بهرهمند‌ ساختند.

در نتیجه این حادثه ترافیکی، یک نفر کشته و ۱۹ رأس مواشی نیز از بین رفته  بود، بزرگان امارت اسلامی با فیصله خیر در میان  آنها هر دو طرف را باهم آشتی داده و برای اشخاص متضرر حق شان را در چوکات شریعت اسلامی دوباره اعاده نمودند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۱:۵۸
Background image

حل منازعه 5 ساله در بلخ

 شنبه ۲۲/ جمادي الآخر/ ۱۴۴۷ ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت بلخ، با همکاری بزرگان محلی و مصلین منازعه پنج ساله میان یک خانواده از فیض آباد ولایت جوزجان و خانواده دیگر از قریه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۰:۲۲
Background image

نشست های با مردم در ولسوالی نهرین بغلان و درزاب جوزجان برگزار گردید

پنجشنبه ۲۰ جمادی الآخرة ۱۴۴۷ نشست های بزرگ مردمی تحت عنوان اخوت اسلامی و استماع مشکلات مردم به سطح ولسوالی ها از سوی وزارت امور سرحدات، اقوام و قبایل درهماهنگی مسئولین ولایتی روز گذشته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۱۰:۴۵
Background image

ادامه تدویر نشست های اخوت اسلامی و حل مشکلات مردم در کشور

چهار شنبه ۱۹ جمادی الآخرة ۱۴۴۷ تحت رهبری وزارت امور سرحدات، اقوام و قبایل، از سوی مسئولین ولایتی نشست های بزرگ مردمی تحت عنوان اخوت اسلامی و استماع مشکلات مردم در ولسوالی رشیدان ولایت. . .

BACK TO NEWS

User account menu