شماری از نمایندگان مردم هزاره وکوچی های ولسوالی ناهور با رییس امور سرحدات اقوام و قبایل ولایت غزنی دیدار نمودند

mobta-af
چهارشنبه ۱۴۰۱/۳/۱۱ - ۲۲:۱۶
mobta

محترم مولوی محمد اسحق ادریس، رییس امورسرحدات اقوام وقبایل ولایت غزنی روزسه شنبه 1/11/1443 ه.ق با شماری از نمایندگان و بزرگان کوچی هاو هزاره های ولسوالی ناهور در دفترکاری‌اش دیدار نمود. ابتدا نمایندگان و بزرگان هزاره هاو کوچی ها در مورد اختلافات که بین ده‌نیشین و کوچی‌ها بر سر علفچر که در این ولسوالی بوجود آمده است یاد آوری کردند. آنان گفتند تا هنوزبه این مشکل رسیدگی صورت نگرفته و خواهان همکاری برای حل این مشکل از سوی ریاست امور سرحدات اقوام و قبایل شدند. آنان هم چنان بخاطر رسیدگی بهتر به مشکلات هردو قوم خواهان ایجاد یک شورا که از هر دو طرف نمایندگی کند نیز شدند. رییس امور سرحدات اقوام و قبایل ولایت غزنی از نمایندگان هر دو قوم خواست مشکلات شان را از راه تفاهم و مشوره با علمای کرام و بزرگان اقوام حل نمایند. مولوی ادریس هم‌چنین در این دیدار تاکید کرد که ما و شما باید منافع ملی را نسبت به منافع شخصی ترجیح دهیم. وی هم چنان درمورد ایجاد شورای مخلط ازهر دو قوم اشاره نموده و گفت که ریاست امور سرحدات اقوام و قبایل ولایت غزنی به منظور تحکیم وحدت ملی میان همه اقوام ساکن در غزنی جلسه‌ها و نشست‌های متعدد را دایر نموده و این ریاست سعی و تلاش دارد که از طریق تدویر چنین جلسات با علما و بزرگان قومی اختلافات میان دو طرف را کاهش دهد. محترم مولوی محمد اسحاق ادریس، شهرت نمایندگان هر دو قوم را به اداره ولسوالی ناهور ارسال داشت تا مسوولین ولسوالی متذکره به مشکلات هر دو جانب رسیدگی نمایند .

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۰:۱۶
Background image

مسئولین  در قندهار دو خانواده را آشتی دادند

 

 پنجسنبه ۲۷  جمادی الآخرة ۱۴۴۷

مسئولین  ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت کندهار به همکاری محصلین منازعه میان دو خانواده در ولسوالی تخته پل آن ولایت را که نزدیک به دو سال ادامه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۰:۵۸
Background image

حل منازعه یک ساله میان دو خانواده در کندز 

 

چهار شنبه ۲۶  جمادی الآخرة ۱۴۴۷

منازعه  که از مدت  نزدیک به یک سال  میان  دو خانواده در منطقه سردار دوره  مرکز ولایت نامبرده  وجود داشت و اختلافات خانوادگی بزرگ را در بین آنها به. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۱:۵۸
Background image

حل منازعه 5 ساله در بلخ

 شنبه ۲۲/ جمادي الآخر/ ۱۴۴۷ ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت بلخ، با همکاری بزرگان محلی و مصلین منازعه پنج ساله میان یک خانواده از فیض آباد ولایت جوزجان و خانواده دیگر از قریه. . .

BACK TO NEWS

User account menu