دیدار با والي لغمان و عضو ولسی جرگه!

mobta-af
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۸ - ۸:۵۲
mobta

محترم محب الله صمیم وزیر امور سرحدات و قبایل بعد از ظهر امروز با محترم رحمت الله زیارمل والي لغمان و محترم الحاج رفیع الله مموزی نماینده مردم لغمان در ولسی جرگه دیدار و ملاقات نمود.

در این ملاقات از فعالیت ها و تلاش هیات رهبري وزارت در راستای تدویر جرگه های مردمي درولایات مختلف، حل مشکلات مردم و بسیج مردمي ستایش بعمل آمد.

همچنان طرفین پیرامون تحکیم وحدت ملي، حمایت مردم از نظام و جمهوریت و کوتاه ساختن فاصله میان دولت و مردم و موضوعات دیگر نیز بحث و گفتگو صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۰:۱۶
Background image

مسئولین  در قندهار دو خانواده را آشتی دادند

 

 پنجسنبه ۲۷  جمادی الآخرة ۱۴۴۷

مسئولین  ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت کندهار به همکاری محصلین منازعه میان دو خانواده در ولسوالی تخته پل آن ولایت را که نزدیک به دو سال ادامه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۰:۵۸
Background image

حل منازعه یک ساله میان دو خانواده در کندز 

 

چهار شنبه ۲۶  جمادی الآخرة ۱۴۴۷

منازعه  که از مدت  نزدیک به یک سال  میان  دو خانواده در منطقه سردار دوره  مرکز ولایت نامبرده  وجود داشت و اختلافات خانوادگی بزرگ را در بین آنها به. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۱:۵۸
Background image

حل منازعه 5 ساله در بلخ

 شنبه ۲۲/ جمادي الآخر/ ۱۴۴۷ ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت بلخ، با همکاری بزرگان محلی و مصلین منازعه پنج ساله میان یک خانواده از فیض آباد ولایت جوزجان و خانواده دیگر از قریه. . .

BACK TO NEWS

User account menu