حل چهار منازعه در ولایت های جوزجان، سمنگان، کندز و پروان 

taqi2_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۰ - ۹:۵۳
حل چهار منازعه در ولایت های جوزجان، سمنگان، کندز و پروان 

 

يکشنبه ۷ ربيع الأول ۱۴۴۷

اختلافات شش ساله بر سرملکیت زمین در شبرغان، مرکز ولایت جوزجان، که باعث اختلافات زیادی میان هر دو طرف شده بود، با همکاری مسئولین ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل ولایت متذکره حل  و هر دو طرف به دور گلیم دوستی گرد هم جمع گردیدند.

همچنان، منازعه  بین چند خانواده در مرکز ولایت کندز که در نتیجه آن یک نفر کشته شده بود و مشکلات خانوادگی زیادی را به وجود آورده بود، توسط ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل آن ولایت حل و هر دو خانواده با هم آشتی کردند.

در عین حال مسئولین ریاست امور سرحدات، اقوام وقبایل  ولایت سمنگان، یک منازعه سه ساله در این ولایت را حل ساختند که هر از گاهی مشکلاتی را برای یکدیگر ایجاد می کردند.

علاوه بر این، مسئولین آمریت  امور سرحدات، اقوام قبایل  ولایت پروان وهیئت همراه شان ، طی سفرخود به منطقه ورسندان ولسوالی تاله و برفک ولایت بغلان، خانواده آزرده خاطر را که بر سر مقداری مال و پول میان آنها جنجال به میان آمده بود، با هم آشتی دادند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۹:۱۹
Background image

A Meeting with Tribal Elders of Maidan Wardak Province

 

Saturday/11th/Oct/2025
Minister of Borders and Tribal Affairs, Alhaj Mullah Noorullah Noori, met with tribal elders, scholars and dignitaries of Narkh district of Maidan Wardak
. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۳:۲۳
Background image

وحدت در میان ملت و عملی شدن اصول اسلامی شرط های اساسی بقای نظام و پیشرفت کشور می باشد

 

سه شنبه ۱۴ ربيع الثاني ۱۴۴۷

این اظهارات را مسؤلین  امارت اسلامی امروز در جریان یک نشست که تحت عنوان وحدت ملت، بقای نظام اسلامی و رفاه مردم  در ولایت فاریاب تحت رهبری مولوی محمد علی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۳:۱۴
Background image

تدویر نشست مردمی تحت عنوان وحدت ملت، بقای نظام اسلامی و رفاه مردم

 

یکشنبه/ ۱۲/ ربيع الثاني ۱۴۴۷

نشست بزرگ مردمی تحت رهبری مولوی محمد علی جان احمد، معین جرگه ها و هماهنگی امور قبایل وزارت امور سرحدات، اقوام و قبایل و هیئت همراه شان در ولایت سمنگان. . .

BACK TO NEWS

User account menu