تعدای از جوانان، شخصیت های علمی و مسولین ولایتي مشکلات و پیشنهادت خویش را با محترم محب الله صمیم وزیر امور سرحدات و قبایل در میان ګذاشتند.

محترم محب الله صمیم وزیر امور سرحدات و قبایل عصر امروز با شماری از جوانان، شخصیت های فرهنګی و مسولین ولایتی دیدار و مشکلات و پیشنهادات شان را استماع نمودند.
درین دیدار آنها پيرامون فعالیت خویش به محترم صمیم معلومات ارایه کردند او از وزیر سرحدات و قبایل اظهار سپاس نمودند که به ولایت غزنی سفر نموده است و مشکلات شان را از نزدیک استماع نمودند.
بعدا وزیر امور سرحدات و قبایل از احساس ملی انها اظهار تشکری نموده ګفتند افغانستان خانه مشترک تمام افغانها است وباید در تآمین امنیت آن با هم مشترکا کار نماییم.
محترم صمیم همچنان افزودند: تبلیغات مغرضانه دشمن نمی تواند مورال مردم و نیروهای ملی امنیتی و دفاعي کشور را ضعیف سازد.