برگزاری نشست تامین وحدت ملی واستحکام نظام اسلامی در سطح زون جنوب شرقی

khoram_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۰ - ۱۴:۴۷
خبر

٢٩/٨/١٤٤٥ ھ ق

نشست بزرگ مردمی از طرف وزارت امورسرحدات، اقوام وقبایل تحت عنوان تامین وحدت ملی واستحکام نظام اسلامی  در سطح زون جنوب شرقی درشهر گردیز مرکز ولایت پکتیا تدویر گردید.
 در این نشست الحاج ملا نورالله نوری، سرپرست وزارت امورسرحدات، اقوام وقبایل ، الحاج مولوی خلیل الرحمن حقانی سرپرست وزارت مهاجرین و عودت کنندگان: الحاج مولوی عبداللطیف منصور سرپرست وزارت انرژی وآب، معینان این وزارت، مسئولین امارت اسلامی، علمای کرام و بزرگان قومی اشتراک نموده بودند.

در نخست عالمان دینی و بزرگان قومی در این نشست گفتند، این یک واقعیت است که امارت اسلامی یک نظام مشروع می باشد، زیرا مشروعیت داخلی دارد، افغان ها همیشه برای  استقرار نظام اسلامی  قربانی داده اند و چنین نظامی برای آنها افتخار بزرگی است. هم چنان آنان حمایت وپشتیبانی همه جانبه خویش را از نظام موجوده اعلان نموده و یک سلسله مشکلات ونیازمندی های خود را در بخش های مختلف مطرح ساخته خواستار رسیدگی به آنها شدند.

بعدا الحاج مولوی عبداللطیف منصور سرپرست وزارت انرژی وآب صحبت نموده گفت: همه مردم افغانستان بخصوص مردم پکتیا برای پایداری این نظام قربانی بسیار داده اند، از برکت همین قربانی ها و فداکاری آنها است که امروز فضای سیاسی ما آزاد ، جفرافیای ما مستقل و نظام ما آزاد ومستقل می باشد، این نظام تنها از مجاهدین نیست، بلکه نظام همه مردم بوده، که قیادت آن  بدست عالمان دینی می باشد.

الحاج مولوی خلیل الرحمن حقانی سرپرست وزارت مهاجرین و عودت کنندگان در این محفل اظهار داشت، مردم افغانستان  قهرمانانی هستند  که در یک قرن سه امپراطوری را شکست داده اند، این استقلال به برکت قربانی های بزرگان قومی، عالمان دینی و جوانان  بدست آمده است.

در اخیر الحاج ملا نورالله نوری، سرپرست وزارت امورسرحدات، اقوام وقبایل ضمن صحبت های خویش در این محفل گفت: جای شکر است که به منظور ملاقات با بزرگان واستماع مشکلات مردم جمع شده ایم، محترم نوری افزود، امروز حقوق  ترکمن، هزاره، پشتون وتاجک وسایر اقوام برای شان داده می شود، زیرا در اسلام تفاوت وجود ندارد، و معیار برتری در اسلام تنها تقوا می باشد، مکلفیت ما این است که از نظام اسلامی پاسداری نماییم و در حفاظت از آن مسئولیت خود را ادا کنیم. وی هم چنان به بزرگان قومی اطمینان داد که مشکلات و خواسته های آنان را به مراجع مربوطه میرساند. مجلس با دعایه خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۹:۱۹
Background image

A Meeting with Tribal Elders of Maidan Wardak Province

 

Saturday/11th/Oct/2025
Minister of Borders and Tribal Affairs, Alhaj Mullah Noorullah Noori, met with tribal elders, scholars and dignitaries of Narkh district of Maidan Wardak
. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۳:۲۳
Background image

وحدت در میان ملت و عملی شدن اصول اسلامی شرط های اساسی بقای نظام و پیشرفت کشور می باشد

 

سه شنبه ۱۴ ربيع الثاني ۱۴۴۷

این اظهارات را مسؤلین  امارت اسلامی امروز در جریان یک نشست که تحت عنوان وحدت ملت، بقای نظام اسلامی و رفاه مردم  در ولایت فاریاب تحت رهبری مولوی محمد علی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۳:۱۴
Background image

تدویر نشست مردمی تحت عنوان وحدت ملت، بقای نظام اسلامی و رفاه مردم

 

یکشنبه/ ۱۲/ ربيع الثاني ۱۴۴۷

نشست بزرگ مردمی تحت رهبری مولوی محمد علی جان احمد، معین جرگه ها و هماهنگی امور قبایل وزارت امور سرحدات، اقوام و قبایل و هیئت همراه شان در ولایت سمنگان. . .

BACK TO NEWS

User account menu